Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Elev dropper Operasjon Dagsverk: – Fikk illsint elevrådsleder etter meg

Skjermdump av melding fra elev i videregående skole til MIFF 29. september 2018.
Skjermdump av melding fra elev i videregående skole til MIFF 29. september 2018.
Ingen må la seg skremme til å jobbe for årets Operasjon Dagsverk.

Lørdag 29. september mottok MIFF en melding på Facebook-siden fra en elev i norsk videregående skole. Eleven forteller at han fikk en «illsint elevrådsleder» etter seg da det ble kjent at han kom til å droppe årets Operasjon Dagsverk.

– Skolen vil ikke vise begge sider av saken, og mange som ønsker å droppe Operasjon Dagsverk i år tørr ikke fordi de er redde for konsekvenser, skriver eleven.

Operasjon Dagsverk opplyser på sine egne nettsider at alle fritt kan velge å la være å delta. Ingen elever må la seg skremme til å delta.

I årets Operasjon Dagsverk skal norske skoleelever gi over 20 millioner kroner til organisasjoner som kjemper for politiske krav som vil fjerne verdens eneste jødiske stat og erstatte den med arabisk stat nummer 23 og muslimsk stat nummer 58. På vei mot dette målet, kjemper mottakerne av OD-pengene for «bred økonomisk boikott» av Israel. Aktivitetene til minst en av ODs palestinske samarbeidspartnere kommer klart inn under det som tysk sikkerhetstjeneste beskriver som antisemittisme. I Norge vil ensidig og demoniserende framstilling av Israel skape falske bilder av Israel i seks årskull med skoleelever. Les mer om alt dette i artikkelen Ti grunner til at du ikke bør delta i Operasjon Dagsverk.

Operasjon Dagsverk skrev et motsvar preget av mange feil. Deres «fulle tiltro» til palestinske partnere gjør dem blinde for den forferdelige agendaen. Men til og med i ODs motsvar blir det bekreftet at pengemottakerne har en agenda som vil utslette Israel.

Dagen etter at MIFF publiserte våre ti argumenter 18. september, publiserte OD en ny film. Der viste de klipp av en palestinsk jente som hyller terrorledere og oppmuntrer til selvmordsbombing. De kommer også med nye falske og demoniserende anklager mot Israel.

NB! Dersom du har spørsmål til MIFF angående Operasjon Dagsverk, ikke nøl med å ta kontakt med oss. Du finner kontaktinformasjon til de ansatte nederst på siden.

Les hva DU kan gjøre for å rette opp skaden til Operasjon Dagsverk.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart