Bli med på MIFF Forum i Stavanger 11. og 12. november

Skjermdump fra Facebook-siden til Union of Palestinian Women’s Committees.

Norsk bistandspartner promoterer at barn hyller terrorister på sommeravslutningen i barnehagen

M-16 riflen på guttenes t-skjorter og bukser har et helt spesielt budskap i dagens kontekst.

Klikk her for å forhåndsbestille nå – da får du gratis forsendelse!

Venstresidens isfront mot Israel viser hva som blir den katastrofale konsekvensen dersom LOs politikk får gjennomslag: Den eneste jødiske staten i verden vil forsvinne, og dermed også den eneste nødhavn for jøder på flukt fra antisemittisme.

I denne boken tar Conrad Myrland opp hva ledere i fagbevegelsen har sagt og skrevet om Israel det siste tiåret. Forfatteren viser hva som er feil og mangelfullt, og foreslår ord som ville vært mye bedre å bruke, ikke bare for å tine forholdet til Israel, men også for å gi et konstruktivt bidrag til fred. Det er mye LO har misforstått, blant annet om Oslo-prosessen, jødedommen og konflikten.

I hele sin tid som utenriksminister, opposisjonsleder og statsminister, har Jonas Gahr Støre (Ap) vært under press fra sine mektigste nasjonale støttespillere til å føre en mer ekstrem Israel-politikk. I denne boken får du svar på hvordan han har taklet det.

Venstresidens isfront mot Israel inneholder også 12 dypdykk-artikler, med temaer som blant annet:

  • Hvordan palestinske myndigheter belønner barnemordere og terrorister
  • Ensidig norsk anerkjennelse av Palestina vil undergrave folkeretten og Oslo-avtalen
  • Den anti-israelske norske kirke
  • Hvorfor du ikke kan ta FN-fordømmelser av Israel alvorlig

29. mars ble to sivile israelere, en israelsk politimann og to ukrainere drept i Bnei Brak da terroristen Diya Ahmed Hassan Hamarsheh åpnet ild i Bnei Brak. Terroristen brukte en M-16 rifle.

Siden den gang har klesplass med M-16 rifle på blitt veldig populært i deler av det palestinske samfunnet og blant noen arabere med israelsk statsborgerskap. Tusenvis av slike klær er solgt. «Buskapet på t-skjortene nå er åpen støtte eller til og med hyllest av bruken av disse våpnene til å drepe israelere under den pågående terrorbølgen, skrev Jewish Press 11. mai.

– En t-skjorte med et bilde av et våpen kan oppmuntre til vold, sier professor Gilad Hirschberger til Jerusalem Post.

Denne uken har Union of Palestinian Women’s Committees (UPWC) hatt sommeravslutning for 850 barn i 13 barnehager.

et av bildene publisert av UPWC på Facebook står fem gutter oppstilt, alle med M-16 rifle på ett eller flere klesplagg. På minst 8 av 37 bilder i bildesamlingen er det også andre barn med M-16 rifle på klærne.

– Dette viser en farlig indoktrinering av barna, hvis ikke barna spontant valgte å kle seg med de samme t-skjortene med maskingevær, kommenterer Shaun Sacks, seniorforsker i NGO Monitor.

UPWC står oppført som en partnerorganisasjon av Norsk Folkehjelp og Norad. Organisasjonen har for øvrig en logo hvor Israel er slettet fra kartet. Barnehagene til UPWC (minst én av dem, tilsynelatende alle) er oppkalt etter Ghassan Kanafani, en frontfigur i terrorgruppen PFLP frem til 1972.

Palestinske selvstyremyndigheter og Fatah-bevegelsen som kontrollerer PA har skrudd opp sin giftige retorikk av Israel de siste månedene. Kristne og muslimer «kjemper sammen mot sin fiende», sa PA-president Mahmoud Abbas 17. januar. I PA-kontrollerte skoler pågår det kontinuerlig krigshissing i islams navnTerror blir rutinemessig hyllet.

I november 2019 sendte palestinsk radio et innslag hvor barn ble oppmuntret til martyrdøden. De er islams «ammunisjon og våpenet som skal frigjøre og erobre Jerusalem». Innslaget ble også delt på Facebook av Fatah-bevegelsen, som kontrollerer de palestinske selvstyremyndighetene. Palestinsk skolebok for femteklassinger fremstiller jihadister og terrorister som helter å etterfølge. Dem som ikke ønsker å drepe israelere framstilles som feiginger.

Niendeklassinger lærer at de som dør som martyrer når de dreper vantro (kristne, jøder, polyteister) vil få nåde og bli stort belønnet. Det blir ikke gitt noen historisk kontekst eller alternativ tolkning til elevene, som sitter igjen med at dette gjelder som et religiøst påbud og løfte i dag. Elevene i femte klasse blir direkte oppmuntret til voldshandlinger og instruert til å gjennomføre jihad mot israelere og dø som martyrer for å frigjøre al-Aqsa moskéen.

 Barn blir oppmuntret til å gjøre jihad for å beskytte hjemlandet og fordrive fienden for Allahs sak. Femteklassinger blir fortalt at «å gi sitt liv, ofre, kjempe, jihad og streve er de mest viktige meningene i livet».Boken for åttendeklassinger velger ut seks Koran-vers som definerer jihad som væpnet krigføring. Ingen andre tolkninger blir presentert. Martyrdød er også en del av jihad og det venter lønn for dem som velger denne veien.

Det palestinske samfunnet er gjennomsyret av heltedyrkelse av menn og kvinner som er stolte over å ha drept jøder. Palestinske myndigheter har også en belønningsordning for barnemordere og terrorister, som gir dem livslang økonomisk gevinst mange ganger større enn vanlige offentlige ansatte.  

Liker du at dine skattepenger går til en organisasjon som promoterer at barn hyller terrorister på sommeravslutningen i barnehagen? – Skriv ditt svar i kommentarfeltet under.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart