Klikk for å bli medlem nå!

Regjeringen har gitt en belønning til terror ved å anerkjenne fantasistaten «Palestina». Klikk her for å protestere! 

Støre burde ta til seg fornuften til Mette Frederiksen

Jonas Gahr Støre og Mette Frederiksen. (Foto: NATO)
Når som helst kan Støre-regjeringen komme til å anerkjenne en palestinsk stat. Tenk om Støre kunne lært noe på sin sosialdemokratiske kollega i Danmark.

Utenriksminister Espen Barth Eide sa allerede i april at han er klar til å anerkjenne «Palestina» om kort tid. Det vil være en monstrøs feil, skrev MIFF 14. mai.

Danmark stemte i likhet med Norge for oppgradering av palestinske selvstyremyndigheter i FN-systemet i forrige uke, men er tydelig på at en ensidig anerkjennelse nå ikke er aktuelt.

– Vi kan kun akseptere en palestinsk stat, hvis det er full anerkjennelse av Israels rett til å eksistere, sa Danmarks statsminister Mette Frederiksen (S) på en konferanse 14. mai.

Tenk om bare de samme fornuftige signaler kunne kommet fra den norske regjeringen!

– Inntil regionen anerkjenner Israel som en uavhengig jødisk stat, vil det ikke bli fred, har USAs president Joe Biden sagt.

lanene om norsk anerkjennelse av «Palestina» før det foreligger en fremforhandlet løsning er oppskriften på mer konflikt, og det vil være en belønning av terror.

Etter 7. oktober har palestinske selvstyremyndigheter og Fatah belønnet terroristene som gjennomførte massakrene, hedret dem i offisielle medier og skoler og oppmuntret til liknende massakrerDe har nektet å komme med noen fordømmelse, og responderte i stedet med forsterket jødehat. PAs sikkerhetsstyrker skryter av at de deltar i terroren mot Israel.

Hvis statsminister Jonas Gahr Støre og utenriksminister Espen Barth Eide går videre og anerkjenner en palestinsk stat, vil de i løpet av noen måneder ha ødelagt det som hundrevis av norske diplomater har bygd opp gjennom 76 år, skrev MIFF i går.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart