Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Nye avtaler underskrevet med EU

Industri- og handelsminister Ehud Olmert har frdigforhandlet en handelsavtale mellom EU og Israel som omhandler produkter fra Gaza-stripen og Vestbreddeen. Avtalen ble undertegnet i Brussel, hvor Olmert møtte EUs skattekommisær Frits Bolkestein.
Avtalen pålegger Israel å merke alle sine eksportvarer fra de omstridte områdene med en opplysning om hvor varene er produsert (f.eks Israel-Be’er Sheeva). Forslaget må likevel legges frem for alle EU-landene for en avstemning, før det kan tre i kraft.
Bolkestein og Olmert sa seg enige om at avtalen ryddet tidligere stridigheter av veien, og dermed åpnet for større integrering mellom den europeiske og den israelske økonomien.
Spørsmålet om eksport av israelske varer til EU ble diskutert også i fjor, da fagmenn fra det israelske utenriksdepartementet, industri- og handelsdepartementetet, samt skattemyndighetene møtte sine kolleger fra EU, etter at unionens egne skattemyndigheter påla restriksjoner på varer fra Gaza-stripen og Vestbredden, skriver Ma’ariv. (KOB, 15.07.04)


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart