Avviser USAs ønske om å væpne palestinsk politi

– La dem først ta våpnene fra terroristene, svarer israelske tjenestemenn når amerikanske tjenestemenn vil væpne palestinsk politi. USA bistår i opptrening av palestinske sikkerhetsstyrker, og er interessert i å forsyne dem med nytt materiell. I alle sine møter med utenlandske ledere, ber palestinernes innenriksminister, Nasser Yousef, om nye våpen til sine politistyrker. I følge en artikkel i Ha’aretz, skal de samme amerikanske tjenestemenn også være fornøyd med hvordan PA-formann Mahmoud Abbas har ledet det palestinske samfunnet siden valget. Abbas vil bli invitert til Det hvite hus i Washington i midten av mai, skriver den israelske avisen. Før den tid skal Abbas ha et møte med statsminister Ariel Sharon.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart