Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Avviser USAs ønske om å væpne palestinsk politi

– La dem først ta våpnene fra terroristene, svarer israelske tjenestemenn når amerikanske tjenestemenn vil væpne palestinsk politi. USA bistår i opptrening av palestinske sikkerhetsstyrker, og er interessert i å forsyne dem med nytt materiell. I alle sine møter med utenlandske ledere, ber palestinernes innenriksminister, Nasser Yousef, om nye våpen til sine politistyrker. I følge en artikkel i Ha’aretz, skal de samme amerikanske tjenestemenn også være fornøyd med hvordan PA-formann Mahmoud Abbas har ledet det palestinske samfunnet siden valget. Abbas vil bli invitert til Det hvite hus i Washington i midten av mai, skriver den israelske avisen. Før den tid skal Abbas ha et møte med statsminister Ariel Sharon.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart