Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Tre drept – flere skadet i terrorangrep

Tre personer ble drept og tre ble alvorlig skadet i et terrorangrep på Vestbredden tirsdag 15. november. (Foto: Flash90)
Tilstanden er alvorlig for flere av de skadde.

Tre israelere ble drept og tre ble alvorlig skadet i et terrorangrep som involverte bilpåkjørsel og knivstikking ved en industripark på Vestbredden tirsdag morgen, skriver Times of Israel.

Tidligere tirsdag var det meldt om to personer var drept, men en person som var kritisk skadet døde senere på sykehuset som følge av skadene.

Terroristen startet angrepet med å knivstikke en sikkerhetsvakt ved industriparken før han knivstakk tre personer på en bensinstasjon i nærheten. Der stjal han en bil som han brukte til å krasje inn i andre biler. Etter påkjørselen gikk han ut av bilen og knivstakk enda en person.

Like etterpå ble han skutt og drept av israelske sikkerhetsstyrker.

Terroristen er senere identifisert som den 18 år gamle palestineren Muhammad Murad Sami Souf fra en landsby nord på Vestbredden. Han hadde arbeidstillatelse til å jobbe i den israelske industriparken og hadde ingen kriminell bakgrunn, men ifølge palestinske kilder var hans far medlem av Fatah og hadde tidligere sittet fengslet i Israel.

Ifølge ambulansetjenesten Magen David Adom er en av de drepte en 35 år gammel sikkerhetsvakt, mens den andre drepte var en mann i 50-årene som ble drept i bilpåkjørsel. Tilstanden er kritisk for en mann i 40-årene som ble knivstukket på bensinstasjonen. Tilstanden er også alvorlig for tre andre knivstukne.

Terroristen knivstakk flere personer før han stjal en bil og krasjet inn i flere andre biler. (Foto: Flash90)

26 personer er drept i terrorangrep i Israel og Vestbredden siden nyttår. 19 av dem ble drept i en terrorbølge i Israel mellom 22. mars og 5. mai. Siden har israelske sikkerhetsstyrker hatt en pågående antiterror-operasjon mot terrorelementer spesielt på den nordlige Vestbredden.

Over 2000 terrormistenkte skal være pågrepet siden antiterror-operasjonen startet. Israelske styrker har opplevd stor motstand i forbindelse med arrestasjonene, som har ført til gatekamper mellom israelske soldater og militante palestinere. Over 130 palestinere er drept i kampene. De fleste har vært væpnede militante, men også sivile som har havnet i skuddlinjen er blitt drept. Også israelske soldater har mistet livet i kampene.

På Gazastripen ble det delt ut godteri i gatene for å feire angrepet.

Den palestinske terroren og dine penger

På skolene til palestinske selvstyremyndigheter blir elevene indoktrinert til hat og jihad. Palestinske myndigheter gjør det klart for barna, gjennom skole og medier, at det er forventet at de kjemper og ofrer sitt livPalestinske barn blir opplært til at de ikke er skapt for glede, men martyrdød. Palestinske mindreårige vet at de selv og deres familie vil bli rikelig økonomisk belønnet og æret dersom de gjennomfører terror.

Belønningssystemet for terror som praktiseres i «Palestina» er skalert. Jo mer alvorlig terror du er dømt for, og dermed jo lengre fengselsstraff du har sonet i Israel, jo høyere lønn får du utbetalt i soningstiden og også etter at du er blitt løslatt. De verste terroristene får dermed mest betalt, med mange ganger høyere lønn enn vanlige ansatte i palestinske myndigheter, som for eksempel politi eller lærere.

Gjennom Norges generelle budsjettstøtte til palestinerne er vi med på å finansiere både opplæringen i jihad og belønningssystemet for terror.

Se MIFFs sending om terrorangrepet og andre nyheter:

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart