NB! Mindre enn 100 ledige billetter til Gamle Logen onsdag

Det vil sannsynligvis IKKE bli anledning til å kjøpe billetter ved inngangen.

Bestill din billett på forhånd nå!

Tre personer ble drept og tre ble alvorlig skadet i et terrorangrep på Vestbredden tirsdag 15. november. (Foto: Flash90)

Tre drept – flere skadet i terrorangrep

Tilstanden er alvorlig for flere av de skadde.

Onsdag 29. november kl. 18.00-20.30 blir det stor solidaritetskveld med ofrene og gislene etter 7. oktober-massakren i Gamle Logen (Grev Wedels plass 2) i Oslo. Ta med venner og familie for å vise din solidaritet!

Se program og bestill billetter her

7. oktober 2023 gjennomførte Hamas og Islamsk Jihad, støttet av Iran, den største massakren på sivile jøder siden Holocaust. Over 1400 israelere ble drept, 240 kidnappet og over 4.800 skadet. Flere er fortsatt savnet.

Iran og Hizbollah truer også Israel med 150.000 raketter i Sør-Libanon. Helt siden etableringen i 1988 har Hamas uttrykt drømmen om å utslette Israel og begå massakrer mot jøder. Bare israelske sikkerhetstiltak har forhindret dette tidligere. Bare israelske forsvarstiltak mot Hamas kan hindre at det skjer igjen. Hamas sier at de vil gjenta slike massakrer inntil Israel er utslettet.

I 2014 påpekte MIFF de mange likhetene mellom Hamas og Islamsk Stat. Dessverre ble varslene ignorert av de fleste politikere og medier i Norge. Det ultimale målet til Hamas er systematisk blitt fordreid av for eksempel NRK.

Omkring 1500 terrorister deltok i massakrene på israelske sivile 7. oktober. Allerede denne første måneden kommer en belønning på 20.000 kroner til deres etterlatte, senere kommer 3.800 kroner i måneden på livstid. Belønningen av terror er sponset av dine skattepenger.

De palestinske terroristene rykket inn i israelske landsbyer på en sabbatsmorgen, og israelske grensevakter ble tatt på sengen. De drepte et stort antall sivile – eldre, kvinner, barn – dødstallene har nå oversteget 1400, og fortsetter å vokse. Som Islamsk Stat dokumenterte de sine egne krigsforbrytelser og forbrytelser mot menneskeheten i videoklipp. Et ukjent antall israelere og andre utenlandske statsborgere, over 200, er tatt som gisler av Hamas.

MIFF vet nøyaktig hvordan massakren på 1.400 israelere ble forberedt – og vi kjenner Norges rolle. Etter 7. oktober er det tid for en ny norsk tilnærming til konflikten! De store demokratiene gir klar støtte til Israels forsvarskamp, det samme må Norge gjøre.

At Hamas løslater gislene er det viktigste skrittet for å få til en raskest mulig avslutning på krigen. Se her hvordan du kan hjelpe.

Den redselsfulle krigen i dagene og ukene fremover er alene ansvaret til Hamas, Iran og deres allierte. Hamas ønsker sivile tap på Gazastripen, sier en tidligere norsk forsvarssjef. Vi skulle så inderlig ønske for de sivile palestinernes skyld, at de fikk være med på fred og normalisering med israelerne. Men deres nasjonale bevegelse er blitt kuppet av de mørkeste, mest destruktive kreftene i verden.

For mer om krigen, se alle MIFFs siste nyhetsartikler

Vis din støtte til Israels folk ved å bli medlem av MIFF nå!

For å gi en gave til MIFFs arbeid: Vipps 39881 | Send SMS med kodeordet GAVE + beløp til 1948. Standard: 250 kroner.

Kom på lokale MIFF-møter og den nasjonale konferansen MIFF Forum på Sola 11.-12. november

15. oktober arrangerte MIFF og tolv andre en stor støttemarkering for Israel utenfor Stortinget. Se og hør alle talene. Les MIFFs taler

MIFFs nye bok Venstresidens isfront mot Israel viser hva som blir den katastrofale konsekvensen dersom LOs politikk får gjennomslag: Den eneste jødiske staten i verden vil forsvinne, og dermed også den eneste nødhavn for jøder på flukt fra antisemittisme. Klikk her for å bestille boken

Tre israelere ble drept og tre ble alvorlig skadet i et terrorangrep som involverte bilpåkjørsel og knivstikking ved en industripark på Vestbredden tirsdag morgen, skriver Times of Israel.

Tidligere tirsdag var det meldt om to personer var drept, men en person som var kritisk skadet døde senere på sykehuset som følge av skadene.

Terroristen startet angrepet med å knivstikke en sikkerhetsvakt ved industriparken før han knivstakk tre personer på en bensinstasjon i nærheten. Der stjal han en bil som han brukte til å krasje inn i andre biler. Etter påkjørselen gikk han ut av bilen og knivstakk enda en person.

Like etterpå ble han skutt og drept av israelske sikkerhetsstyrker.

Terroristen er senere identifisert som den 18 år gamle palestineren Muhammad Murad Sami Souf fra en landsby nord på Vestbredden. Han hadde arbeidstillatelse til å jobbe i den israelske industriparken og hadde ingen kriminell bakgrunn, men ifølge palestinske kilder var hans far medlem av Fatah og hadde tidligere sittet fengslet i Israel.

Ifølge ambulansetjenesten Magen David Adom er en av de drepte en 35 år gammel sikkerhetsvakt, mens den andre drepte var en mann i 50-årene som ble drept i bilpåkjørsel. Tilstanden er kritisk for en mann i 40-årene som ble knivstukket på bensinstasjonen. Tilstanden er også alvorlig for tre andre knivstukne.

Terroristen knivstakk flere personer før han stjal en bil og krasjet inn i flere andre biler. (Foto: Flash90)

26 personer er drept i terrorangrep i Israel og Vestbredden siden nyttår. 19 av dem ble drept i en terrorbølge i Israel mellom 22. mars og 5. mai. Siden har israelske sikkerhetsstyrker hatt en pågående antiterror-operasjon mot terrorelementer spesielt på den nordlige Vestbredden.

Over 2000 terrormistenkte skal være pågrepet siden antiterror-operasjonen startet. Israelske styrker har opplevd stor motstand i forbindelse med arrestasjonene, som har ført til gatekamper mellom israelske soldater og militante palestinere. Over 130 palestinere er drept i kampene. De fleste har vært væpnede militante, men også sivile som har havnet i skuddlinjen er blitt drept. Også israelske soldater har mistet livet i kampene.

På Gazastripen ble det delt ut godteri i gatene for å feire angrepet.

Den palestinske terroren og dine penger

På skolene til palestinske selvstyremyndigheter blir elevene indoktrinert til hat og jihad. Palestinske myndigheter gjør det klart for barna, gjennom skole og medier, at det er forventet at de kjemper og ofrer sitt livPalestinske barn blir opplært til at de ikke er skapt for glede, men martyrdød. Palestinske mindreårige vet at de selv og deres familie vil bli rikelig økonomisk belønnet og æret dersom de gjennomfører terror.

Belønningssystemet for terror som praktiseres i «Palestina» er skalert. Jo mer alvorlig terror du er dømt for, og dermed jo lengre fengselsstraff du har sonet i Israel, jo høyere lønn får du utbetalt i soningstiden og også etter at du er blitt løslatt. De verste terroristene får dermed mest betalt, med mange ganger høyere lønn enn vanlige ansatte i palestinske myndigheter, som for eksempel politi eller lærere.

Gjennom Norges generelle budsjettstøtte til palestinerne er vi med på å finansiere både opplæringen i jihad og belønningssystemet for terror.

Se MIFFs sending om terrorangrepet og andre nyheter:

Kom til støttemarkering for Israel 29. november

Hillel Neuer fra UN Watch holder hovedtalen. Vakker musikk.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 12.500 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Siste artikler fra MIFF

Aktuelt etter 7. oktober-massakren

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart