Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

desember 7, 2012

Opprørspoliti i Damaskus. (Illustrasjonsfoto: Elizabeth Arrott, Voice of America)

Assad-regimets styrker tvunget på retrett

Opposisjonsstyrker har klart å holde kontroll over flere byer på veien mellom Aleppo og Damaskus i lang tid, og kampene konsentrerer seg nå om hovedstaden. I Nordøst-Syria har kurderne i praksis sikret en selvstyrt enklave.

Fatah-toppen Nabil Shaath har tidligere ledet forhandlinger med Israel. I en gratulasjonstale til Hamas etter krigen i november lovpriste han væpnet kamp. Lite tyder på at denne mannen har tenkt å starte forhandlinger med Israel igjen med det første. (Skjermdump fra Al-Quds TV 22. november, via MEMRI)

– Fatah er på vei mot konfrontasjon med Israel

– I den palestinske jubelen etter Hamas sin bombing av Israel og PAs seier i FNs generalforsamling, var det ingen som snakket om å fremme fredsprosessen og skape sameksistens med Israel, påpeker Khaled Abu Toameh. Er en tredje palestinsk intifada på vei?

Senator Marco Rubio. (Foto: US Senate)

– Israel er et sant mirakel i ørkenen

– De siste årene har jeg tatt et skritt fra ikke bare å støtte Israel, men jeg har begynt å elske det Israel er og det Israel står for, sier den unge senatoren Marco Rubio, som nevnes blant favorittene til å bli republikanernes neste presidentkandidat. Han omtaler Israel som «et sant mirakel i ørkenen».

Syria-president Bashar Assad sammen med sin kone Asma. (Illustrasjon: Wikipedia)

Bashar Assads giftgass

Det er kommet flere meldinger om at den syriske hæren, som er under ledelse av Bashar Assad, har begynt å klargjøre kjemiske stridshoder for bruk mot sin egen befolkning.

Amir Peretz har gått over til Hatnua fra Arbeiderpartiet. (Foto: Arbeiderpartiet i Israel)

Ingen listesamarbeid i sentrum-venstre

Arbeiderpartiet har ikke lykkes med å få på plass samarbeidsavtaler med verken Tzipi Livni eller Yair Lapid. Amir Peretz (bildet) har meldt overgang fra Arbeiderpartiet til Tzipi Livnis Hatnua-parti.

0

Your Cart