Mads Gilbert i intervju med Al Arabiya. (Skjermdump fra YouTube)
Mads Gilbert i intervju med Al Arabiya. (Skjermdump fra YouTube)

Suveren seier til Mads Gilbert

Bare Odd Karsten Tveit kan måle seg med Mads Gilbert i å skape det falske bildet av Israel.

Fra 2. mai til 2. juni har MIFF latt våre nettlesere si sin mening: Er det Nils Butenschøn, Mads Gilbert, Lars Gule, Odd Karsten Tveit, Hilde Henriksen Waage, Kåre Willoch, Sidsel Wold eller andre som har gjort mest for å skape det falske bildet av Israel i Norge?

Lørdag 1. juni omtalte Dagbladet MIFFs måling.

Etter én måned og et par tusen stemmer er dommen klar: Mads Gilbert (35,4 prosent) og Odd Karsten Tveit (25,8 prosent) blir opplevd som de verste.

Bak følger

  • Sidsel Wold 14,7 prosent
  • Kåre Willoch 10,1 prosent
  • Lars Gule 5,5 prosent
  • Hilde Henriksen Waage 4,8 prosent
  • Nils Butenschøn 1,2 prosent

Sammen med målingen publiserte MIFF en oversikt over faktasjekker og kommentarer vi har skrevet om disse journalistene, politikerne og akademikerne.

Her finner du nok forklaringen på at Gilbert vant. Under og etter opphold på Gazas sykehus under militære konfrontasjoner mellom Israel og Hamas har den norske legen markert seg nasjonalt og internasjonalt som en stemme som aldri mister en mulighet til å demonisere den jødiske staten.  

Ikke alle vet at

Mads Gilbert hevder han er for rettferdighet for det israelske folk! Det er ikke det eneste alternative faktum Rødt-politikeren kom med i et intervju med partileder Bjørnar Moxnes i 2017.

Også i mai 2018 kom det feil på feil fra Gilbert. Medisintidsskriftet Lancet serverte anti-Israel propaganda i årevis. Men så snudde det i 2014. Vil det noen gang snu for Mads Gilbert?

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Har du kommentarer til artikkelen?

Opplever du problemer med kommentarfeltet? Send en e-post til post@miff.no for å beskrive feilen.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart