Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Prøvde å smugle 13,5 millioner kroner

En Hamas-politiker ved navn Mushir al-Masri prøvde å komme seg inn på Gaza-stripen fra Egypt tirsdag, mens han bar på 13,5 millioner kroner i kontanter. Forsøket kommer bare to dager etter at Den arabiske liga lovet å bryte den økonomiske boikotten som Vesten har innført mot Hamas-regjeringen. – Den palestinske politikeren ankom grensen og informerte egypterne om at han bar på 13,5 millioner samlet inn under en tur til Saudi-Arabia, forteller en av grensevaktene. En palestinsk kilde bekrefter overfor Yedioth Aharonoth at Masri ble holdt igjen av grensevaktene på grunn av smuglingsforsøket. Pengene var ment som bistand til det palestinske folket, hevder kilden. Teknisk sett er det palestinske vakter som har kontroll på Gazas side av grensen, men Israel har ved flere anledninger blokkert grensen etter trusler fra palestinske terrorister. Miff.no: Gaza-stripen


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart