Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Israel må ikke vise tilbakeholdenhet

Haim Yalin er leder for regionrådet i Eshkol, en av de israelske regionene som ligger like opp til Gaza-stripen, hvor Hamas hersker. – Under kampene mot Hamas sa jeg og andre lokale ledere følgende til forsvarsminister Ehud Barak og statsminister Ehud Olmert: Det gjør ikke noe når den militære operasjonen tar slutt, det som betyr noe er hva Israel gjør etter at den første raketten er avfyrt [mot oss], forteller Yalin til Jerusalem Post. – Dersom regjeringen ikke svarer [med tøffe militære virkemidler etter terrorangrep], og sier raketten ble avfyrt av en marginal gruppe, vil vi stå overfor en ny krig snart. Dersom vi svarer slik vi bør, kan vi forhåpentlig spare oss selv fra en ny krig, sier Yalin. – Israel må ikke vise tilbakeholdenhet. Vi har levd i denne situasjonen i for mange år allerede, legger lokalpolitikeren til.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart