Skjermdump fra bt.no
Skjermdump fra bt.no

– Forundrer meg hvordan livet går videre

26 år gamle Kaia Tetlie skriver dagbok fra Tel Aviv for bt.no. Hun er forundret over hvordan israelerne takler situasjonen de befinner seg i.

– Det føles ganske merkelig å være til stede i Israel og følge det som skjer herfra. Det er ikke lengre bare overskrifter i avisene, det er hverdagen, skriver Tetlie i sitt innlegg fra 17. november.

Også den israelske «terrorhverdagen» har nemlig innhentet henne. Da hun lørdag skulle bli intervjuet av TV2 om hvordan det var å bo i Tel Aviv nå, gikk plutselig rakettsirenene av.

 

Tilintetgjort av Iron Dome
Tetlie beskriver hvordan de løp for å komme seg i sikkerhet, mens de kunne se at Iron Dome-systemet tilintetgjorde Hamas-raketten i luften. Da fikk hun også oppleve hvordan israelere på et merkelig vis har vendt seg til å leve med den nesten konstante trusselen de lever under.

– Noe av det som forundrer meg mest er hvor dagligdags folk tar ting. Få minutter etter at raketten eksploderte på himmelen, var folk tilbake på kafé-bordene sine, tilbake og spilte badminton ved strandkanten og tilbake og svømte i havet, forklarer 26-åringen.

 

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Har du kommentarer til artikkelen?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Opplever du problemer med kommentarfeltet? Send en e-post til post@miff.no for å beskrive feilen.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart