Israel og Ukraina

Bli medlem fra kun kr. 4 per uke

Skjermdump fra Times of Israels web-tv.
Skjermdump fra Times of Israels web-tv.

15 000 ungdommer på terrortrening

Hamas’ ungdomsleirer gir tenåringer opplæring i å kidnappe soldater, bruke våpen og infiltrere Israel gjennom terrortunneler.

LO støtter at minst 7 millioner palestinere skal få flytte inn i Israel og stempler landet som apartheidstat. Vis din protest og bli medlem av MIFF nå! Vipps 39881.

Torsdag var 15 000 Gaza-ungdommer i alderen 15 til 21 år ferdige med en ukes innføring i terror. De paramilitære treningsleirene i Gaza bruker navnet ”Frigjøringens pionerer”, forteller Times of Israel.

Leiren ble holdt i treningsanlegg tilhørende Hamas’ væpnede mannskaper, Al-Qassam Brigadene.

Det ble simulert kidnappinger av israelske soldater, og ungdommene fikk øve seg i å bevege seg gjennom underjordiske tunneler for å kunne infiltrere Israel på den måten. Under våpentreningen ble bilder av israelske ledere brukt som blink i øvelser i snikskytteri.

Treningsleiren ble avsluttet med vitnemålsseremoni i Gaza by, der Hamas-toppen Ismail Haniyeh medvirket. Han var statsminister i Hamas-regjeringen i Gaza inntil den palestinske samlingsregjeringen ble opprettet i fjor.

Ifølge en talsmann for Hamas skal det ha vært så høy etterspørsel etter å få delta på leiren at arrangørene måtte utvide kapasiteten for å få plass til alle.

– Vi deltar i leiren slik at vi skal vite hvordan vi skal bekjempe sionistfienden og ta tilbake Palestina, våre forfedres hjemland, sa en tenåring i et tv-opptak fra treningsleiren som ble sendt torsdag kveld på den israelske kanalen Channel 2.

– De trener oss opp til å bli hellige krigere for Allah, til å frigjøre Palestina fra de sionistiske okkupantenes forsøpling, og til å være klare for vår kommende frigjøring, så sant Allah vil, sa en annen ungdom.

Hamas arrangerer slike terrortreningsleirer for ungdommer hvert år, men dette var den første gangen leiren ble gjennomført ved Al-Qassam Brigadenes egne baser, ifølge rapporten til Channel 2.

Det anslås at Al-Qassam Brigadene består av 20 000 til 25 000 krigere.

Har du kommentarer til artikkelen?

Vi vil veldig gjerne høre din mening!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart