Kom til MIFF Forum i Ålesund 12.-13. nov! Early bird-rabatt!

Vi trenger deg med på laget!

Utsikt over byen Modiin, hvor angrepet med hammer fant sted. (Illustrasjonsfoto: Wikimedia Commons)
Utsikt over byen Modiin, hvor angrepet med hammer fant sted. (Illustrasjonsfoto: Wikimedia Commons)

Israeler og palestiner angrepet med hammer

Terrorangrep på byggeplass i byen Modi'in i Sentral-Israel.

Tirsdag ettermiddag gikk en palestinsk bygningsarbeider til angrep mot to personer på sin egen arbeidsplass, en byggeplass i byen Modi’in i Sentral-Israel. Ifølge politiet hadde han ”nasjonalistiske motiver” for angrepet, som dermed defineres som terror. Han slo ofrene med hammer, og begge ble moderat til alvorlig skadet, ifølge Times of Israel. Den ene skadde er en 50 år gammel jødisk israeler, som var angriperens sjef på arbeidsplassen. Den andre er en 28 år gammel palestiner fra Øst-Jerusalem.

Angriperen var en 39 år gammel mann fra den palestinske landsbyen Beit Sira, som ligger like på den andre siden av Den grønne linjen. Han ble stanset av andre arbeidere etter å ha skadet de to mennene, og er arrestert.

 

Avverget angrep i Jerusalem

Tidligere på dagen arresterte grensepolitiet i Jerusalem en palestinsk kvinne som har erkjent at hun var i ferd med å utføre et angrep med skrujern. Sikkerhetsstyrkene stanset henne langs Jaffa-gaten i sentrum av Vest-Jerusalem på grunn av mistenkelig oppførsel. Hun viste seg å være i besittelse av et stort skrujern, som hun senere tilsto i avhør at hun hadde tenkt å bruke til å stikke folk på gaten.

 

Steinkasting på Vestbredden

Mandag kveld ble tre israelere lettere skadet i et steinkasterangrep mot israelske biler langs en vei på Vestbredden. Angrepet fant sted i nærheten av bosetningen Beit Arye. En av de skadde er en 47 år gammel kvinne som satt i passasjersetet foran i bilen da en stor stein traff frontruten. Hun ble skadet i ansiktet da ruten knuste.

Tidligere på dagen mandag ble 14 israelere skadet i et bilterrorangrep i Jerusalem.

Har du kommentarer til artikkelen?

Vi vil veldig gjerne høre din mening!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart