Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Har forhindret over 15 terrorangrep

Terrorbølgen har gjort at Israel har styrket sikkerheten. Her patruljerer israelske soldater Jerusalem 4. april 2022. (Foto: Flash90)
Israel har styrket sikkerheten etter flere dødelige terrorangrep. Mer enn 200 mistenkte er arrestert.

De siste ukene er Israel rammet av flere dødelige terrorangrep, som har tatt fjorten menneskeliv. Enda flere er såret. Heldigvis har de israelske sikkerhetsstyrkene også klart å avverge en rekke terrorangrep.

Ifølge Israels statsminister Naftali Bennett skal sikkerhetsstyrkene ha avverget over 15 terrorangrep de siste ukene, skriver Times of Israel.

– Så langt har IDF, Shin Bet og det israelske politiet stanset mer enn 15 alvorlige angrep som var planlagt av terroristelementer på Vestbredden og i resten av Israel, sier den israelske statsministeren.

Mer enn 200 mistenkte er blitt arrestert og flere titalls raids er utført. Mye våpen og utstyr er beslaglagt. Over 400 individer med forbindelse til Den islamske staten og andre ekstreme jihadistiske organisasjoner er identifisert. To av angrepene i forrige måned ble utført av IS-tilhengere.

Søndag skal det israelske sikkerhetskabinettet samles for å diskutere den økte spenningen og frykten for nye angrep under den muslimske høytidsmåneden ramadan. Det blir det andre møtet på under to uker, etter at kabinettet tidligere ikke hadde møttes på flere måneder.

Fjorten personer ble drept i angrepene Tel Aviv, Beer Sheva, Hadera og Bnei Brak. Ikke siden 2006 hadde så mange israelere blitt drept i terror i løpet av en uke. Israelske myndigheter har uttrykt bekymringer for ytterligere terrorangrep under ramadan og i forbindelse med påske.

Her er det israelske politiet i aksjon for å stanse terrorister:


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart