Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

8. mars-toget i Oslo mer opptatt av «Israels krig» enn Putins krig

Russlands president Vladimir Putin (Foto: Skjermdump fra AssociatedPress, YouTube.com)
Russlands president Vladimir Putin (Foto: Skjermdump fra AssociatedPress, YouTube.com)
Arrangørene av kvinnedagen i de tre største byene i Norge har alle inkludert anti-israelske paroler.

Parolene til Kvinnedagen 8. mars var nok bestemt før russiske styrker startet sin invasjon av Ukraina 24. februar. Det er ikke spor av Putins krig i de forhåndsannonserte parolene.

Men krigen i Ukraina har allerede rast i åtte år, og har krevd minst 14.000 menneskeliv. Dette er mye høyere enn antall drepte i kriger mellom palestinske terrorgrupper og Israel i samme periode.

Til tross for dette, valgte kvinnene i Oslo parolen: «Solidaritet med palestinske kvinner! Stopp Israels krig!» Krigene i Myanmar, Jemen og Etiopia som hver for seg kostet over titusen menneskeliv det siste året, er elegant hoppet over. 18 andre kriger og konflikter hvor over tusen menneskeliv gikk tapt i 2021 er glemt. Krigen som det er viktig å få stoppet er «Israels krig». I 2021 døde omkring 484 mennesker i konflikten mellom israelere og palestinere, og det var først og fremst fordi den islamistiske terrororganisasjonen startet et rakettregn over Israel i mai 2021 og Israel ble tvunget til å forsvare seg militært. Det er nok mange kvinner i verden som ikke har mye respekt for Oslo-kvinnenes diskriminering.

I Bergen har arrangørene valgt ut parolen: «Frigjøringskamp er ikke terrorisme. Støtt den Palestinske Kvinneunionen.» I Trondheim: «Støtt palestinske kvinner – nei til apartheid og okkupasjon»
Heller ikke i Bergen eller Trondheim ser det ut som arrangørene har ofret en tanke til kvinnene i andre konfikter og okkupasjoner. Det viktige er, som alltid, å demonisere verdens eneste jødiske stat.

PS! Vi tviler ikke på at arrangørene og deltakerne i 8. mars togene i Oslo, Bergen og Trondheim har oppdaget Ukraina-invasjonen de siste to ukene, og lagt inn markeringer mot krigen. MIFFs kommentar er til de parolene som var godkjent på forhånd.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart