Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Kan øke til 40 prosent av befolkningen innen 2020

"Vi må sørge for at Israel forblir jødisk," uttalte statsminister Ariel Sharon mandag i et drøftingsmøte for et nytt lovforslag som vil spesifisere de nødvendige kriterier for å oppnå statsborgerskap i Israel. Sharon beordret at et profesjonelt panel skulle bli opprettet, ledet av innenriksminister Ophir Pines-Laz, for å drøfte forslaget til den nye "familiegjenforeningsloven", som altså vil definere de aktuelle kriteriene. Under rådslagningen foreslo representanter for det nasjonale sikkerhetsrådet (NSC) å tenke ut en ny lov, som vil gjøre det vanskeligere for palestinere som er gift med israelere å få statsborgerskap. NSC skal, i følge Yedioth Aharonoth, nylig ha formulert en plan som tok sikte på å "forbedre den demografiske sitasjonen i Israel".


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart