Bli en aktiv Israel-venn nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai for å høre svært aktuelle foredrag. Vær rask med påmelding, begrenset antall plasser.

Bokanmeldelser

Faksmile av bokanmeldelsen i Fædrelandsvennen.

Terningkast 5 til Løgnindustrien

Professor Hallvard Hagelia har publisert en anmeldelse av MIFF nyeste bok «Løgnindustrien, et korrektiv til det falske bildet av Israel» i avisen Fædrelandsvennen.

Les mer »
Bestill bøkene i MIFFs bokserie som julegave.

Bestill fire julegaver i én pakke

Fire bøker med sann informasjon om Israel. Fire bøker som avslører den farlige strategien til Israels fiender. Fire bøker som din familie og dine venner må lese.

Les mer »

Løgnindustrien i Norge

– Det finnes en løgnindustri i Norge, og MIFF ble etablert på grunn av den. Med Yeminis nye bok står vi sterkere i informasjonsarbeidet vårt, sier MIFF-leder Conrad Myrland.

Les mer »
Skjermdump fra VG Nett 8. oktober 2015.

Græsviks blodanklager

Fredrik Græsvik forteller ikke at andelen drepte barn i Gaza-krigene er langt under andelen drepte barn i lignende kriger utkjempet av Norge og våre NATO-allierte. Hva bryr TV2-reporteren seg om de som skryter av drap på jødiske barn?

Les mer »
Faksmile fra Vårt Land 29. september 2015.

Tveits bok frikjenner Hamas

Odd Karsten Tveit «dveler litt mer ved grusomheter, rasistiske karakteristikker og religiøs fanatisme når han finner dem på den israelske siden», skriver Arne Ørum i Vårt Land.

Les mer »
Forsiden til Einat Wilfs nye bok.

Vil vinne ordkrigen

– For generalene som hadde gjort karriere på å vinne Israels kriger på slagmarken, var tanken om at Israel kunne være truet av ord latterlig, ja verre, feminint, skriver Einat Wilf – i en ny bok om ordkrigen.

Les mer »
Forsiden på boken "Guds lobby" hvor MIFF er omtalt.

MIFF i «Guds lobby»

«Er det noe MIFF er særlig kjent for, er det utviklingen av argumenter som slår,» skriver forfatter Ingrid Vik.

Les mer »
Israel under lupen.

Bestill boken Israel under lupen

Arabiske stater har illustrert store deler av Israels historie på frimerker. Olav Vidar Landsverk kommenterer og korrigerer propagandaen og tar leseren med på en unik og lærerik reise fra britisk mandattid til i dag.

Les mer »

Her finner du våre omtaler av aktuelle bøker gjennom de siste årene. 

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart