Palestinske barn blir misbrukt i kampen mot Israel. (Illustrasjonfoto fra www.pcsweek.org)

Ny film fokuserer på islamisters bruk av barnesoldater

Både palestinske myndigheter og terrorgrupper rekrutterer mindreårige.

Onsdag 29. november kl. 18.00-20.30 blir det stor solidaritetskveld med ofrene og gislene etter 7. oktober-massakren i Gamle Logen (Grev Wedels plass 2) i Oslo. Ta med venner og familie for å vise din solidaritet!

Se program og bestill billetter her

7. oktober 2023 gjennomførte Hamas og Islamsk Jihad, støttet av Iran, den største massakren på sivile jøder siden Holocaust. Over 1400 israelere ble drept, 240 kidnappet og over 4.800 skadet. Flere er fortsatt savnet.

Iran og Hizbollah truer også Israel med 150.000 raketter i Sør-Libanon. Helt siden etableringen i 1988 har Hamas uttrykt drømmen om å utslette Israel og begå massakrer mot jøder. Bare israelske sikkerhetstiltak har forhindret dette tidligere. Bare israelske forsvarstiltak mot Hamas kan hindre at det skjer igjen. Hamas sier at de vil gjenta slike massakrer inntil Israel er utslettet.

I 2014 påpekte MIFF de mange likhetene mellom Hamas og Islamsk Stat. Dessverre ble varslene ignorert av de fleste politikere og medier i Norge. Det ultimale målet til Hamas er systematisk blitt fordreid av for eksempel NRK.

Omkring 1500 terrorister deltok i massakrene på israelske sivile 7. oktober. Allerede denne første måneden kommer en belønning på 20.000 kroner til deres etterlatte, senere kommer 3.800 kroner i måneden på livstid. Belønningen av terror er sponset av dine skattepenger.

De palestinske terroristene rykket inn i israelske landsbyer på en sabbatsmorgen, og israelske grensevakter ble tatt på sengen. De drepte et stort antall sivile – eldre, kvinner, barn – dødstallene har nå oversteget 1400, og fortsetter å vokse. Som Islamsk Stat dokumenterte de sine egne krigsforbrytelser og forbrytelser mot menneskeheten i videoklipp. Et ukjent antall israelere og andre utenlandske statsborgere, over 200, er tatt som gisler av Hamas.

MIFF vet nøyaktig hvordan massakren på 1.400 israelere ble forberedt – og vi kjenner Norges rolle. Etter 7. oktober er det tid for en ny norsk tilnærming til konflikten! De store demokratiene gir klar støtte til Israels forsvarskamp, det samme må Norge gjøre.

At Hamas løslater gislene er det viktigste skrittet for å få til en raskest mulig avslutning på krigen. Se her hvordan du kan hjelpe.

Den redselsfulle krigen i dagene og ukene fremover er alene ansvaret til Hamas, Iran og deres allierte. Hamas ønsker sivile tap på Gazastripen, sier en tidligere norsk forsvarssjef. Vi skulle så inderlig ønske for de sivile palestinernes skyld, at de fikk være med på fred og normalisering med israelerne. Men deres nasjonale bevegelse er blitt kuppet av de mørkeste, mest destruktive kreftene i verden.

For mer om krigen, se alle MIFFs siste nyhetsartikler

Vis din støtte til Israels folk ved å bli medlem av MIFF nå!

For å gi en gave til MIFFs arbeid: Vipps 39881 | Send SMS med kodeordet GAVE + beløp til 1948. Standard: 250 kroner.

Kom på lokale MIFF-møter og den nasjonale konferansen MIFF Forum på Sola 11.-12. november

15. oktober arrangerte MIFF og tolv andre en stor støttemarkering for Israel utenfor Stortinget. Se og hør alle talene. Les MIFFs taler

MIFFs nye bok Venstresidens isfront mot Israel viser hva som blir den katastrofale konsekvensen dersom LOs politikk får gjennomslag: Den eneste jødiske staten i verden vil forsvinne, og dermed også den eneste nødhavn for jøder på flukt fra antisemittisme. Klikk her for å bestille boken

En ny film som heter «Kids: Chasing Paradise», «Jakten på paradis», viser hvordan islamistiske ekstremister verden over misbruker barn ved å indoktrinere dem til hat og trene dem opp til vold og terror.

Filmen utforsker de personlige historiene til vanlige mennesker som blir ekstraordinære aktivister for å redde barn fra radikalisering. Filmen viser blant annet hvordan terrorgruppen IS trener barn til å bli terrorister.

I traileren til «Jakten på paradis» vises det også en rekke eksempler av barn som rekrutteres av de palestinske terrorgruppene Hamas og Islamsk Jihad.

Senest i den siste krigføringen mellom Israel og Hamas kunngjorde Hamas at et av ofrene på 17 år var en del av deres terrororganisasjon. Det er i strid med internasjonal lov å rekruttere og bruke mindreårige i væpnet konflikt.

At en 17-åringen var medlem av en terrororganisasjon er dessverre ikke overraskende. Palestinske terrorgrupper har hatt flere tenåringer i sine rekker. Hver sommer arrangerer Hamas sommerleir for tenåringer hvor de får militærtrening. Titusenvis av palestinske tenåringer deltar hvert år.

Men det er ikke bare palestinske terrorgrupper som rekrutterer mindreårige. Også de palestinske selvstyremyndighetene lærer barn til hat og vold. MIFF har i en årrekke hatt fokus på opplæringen til hat i palestinske skolebøker.

Det er ikke okkupasjonen som avvises i skolebøkene til palestinske barn. De handler om «å utrydde restene av utlendingene [jødene]», fjerne Israel som er «Satans tjener» og love 72 jomfruer i paradis til niendeklassinger som gir livet sitt som martyrer i krig mot Israel. Palestinske barn lærer ikke at alle vil være fornøyd dersom det blir en palestinsk stat på Vestbredden og Gaza-stripen med Øst-Jerusalem som hovestad, en de lærer at Palestina er alt landet mellom Middehavet og Jordan-elven. Palestinske barn blir ikke opplært i å være sinte og frustrerte over okkupasjonen, men over jødene. Jøder blir framstilt som «fiender av islam», som korrupte, løgnere og bedragere. Revolusjonens flamme skal nå til Haifa og Jaffa.

Også i palestinske medier pågår det indoktrinering av barn. Blant annet blir barn opplært til at de ikke er skapt for glede, men martyrdød. Andre ganger oppfordres barn til å ta til våpen, eller til å kaste stein mot israelere.

Hatopplæring av palestinske barn pågår helt ned til barnehagenivå.

Traileren til filmen «Jakten på paradis» kan du se under:

Selve filmen kan du bestille ved å trykke på denne lenken.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 12.500 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Siste artikler fra MIFF

Aktuelt etter 7. oktober-massakren

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart