Klikk for å bli medlem nå!

Regjeringen har gitt en belønning til terror ved å anerkjenne fantasistaten «Palestina». Klikk her for å protestere! 

Religiøs leder lønnet av norsk bistand: «Jødene er Satan i menneskelig form»

Mahmoud al-Habbash, øverste sharia-dommer i PA. (Skjermdump fra PA TV)
Norsk-finansiert religiøs antisemittisme når nye høyder.

Norge gir generell budsjettstøtte til palestinske selvstyremyndigheter, og er dermed med på å betale lønnen til Mahmoud al-Habbash, øverste sharia-dommer i PA. Al-Habbash er også religiøs rådgiver for PA-president Mahmoud Abbas.

7. juli serverte al-Habbash følgende salve på PA TV:

«En gruppe fra bokens folk [jødene] ønsker å forføre dere… og få dere til å vende ryggen til religionen slik at dere vil bli som dem. Dette går tilbake til startpunktet for konflikten, konflikten mellom godt og ondt… De [jødene] har forlatt menneskehetens vei og fulgt satanisme. Satanisme er et avvik fra menneskeheten… Satan trenger ikke å være i form av en demon, skjult, men han kan også være i deres skikkelse, men likevel være Satan. Han er i skikkelse som et menneske, men Satan. Og de [Satan-jøder] bekjemper oss fortsatt til de får oss til å vende ryggen til vår religion.»

Norsk bistand betaler ikke bare lønnen til lederen som formidler denne antisemittismen. Norge betaler også for kringkastingen på den offisielle tv-kanalen til selvstyremyndighetene.

Hvem skulle ha trodd at Norge, mindre enn 80 år etter at vi var med på å nedkjempe nazismen, nå pumper flere hundre millioner kroner inn i et system som formidler nazistisk, antisemittisk ideologi i religiøs språkdrakt?

Det er Palestinian Media Watch som har gjort klippet fra PA TV tilgjengelig i engelsk oversettelse. Dette er ikke en forsnakkelse fra al-Habbash. Han har tidligere sagt at jødene gjennomfører Satans prosjekt og står for Satans kultur.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart