Klikk for å bli medlem nå!

Regjeringen har gitt en belønning til terror ved å anerkjenne fantasistaten «Palestina». Klikk her for å protestere! 

Mads Gilbert – mikrofonstativ for Hamas-propaganda

Mads Fredrik Gilbert (født 1947) er lege og politiker for partiet Rødt. Under og etter opphold på Gazas sykehus under militære konfrontasjoner mellom Israel og Hamas har Gilbert markert seg nasjonalt og internasjonalt som en stemme som aldri mister en mulighet til å demonisere den jødiske staten.  

Mads Gilbert. (Foto: Bernt Sønvisen, flickr.com)
Mads Gilbert. (Foto: Bernt Sønvisen, flickr.com)

Da MIFF rullet opp propagandaløgnen i Gilberts SMS

Mads Gilbert sendte følgende SMS til kontakter i Norge 4. januar 2009: «De [israelerne] bombet [det] sentrale grønnsaksmarkedet i Gaza by for to timer siden. 80 skadde. 20 drept.» Tre år senere ble SMSen gjengitt i avgangseksamen på videregående skole. SMS-teksten virket slik på flere elever at de heller kom med usannheter og fiendtlige politiske uttalelser mot Israel enn å svare på oppgaven.

Utdanningsdirektoratet reagerte med å prøve å fjerne MIFFs avsløring av propagandaeksamens virkning. En MIFF-granskning fant ingen spor i alle rapporten etter krigen etter en slik hendelse 3. eller 4. januar. Heller ikke under krigen i 2014 var Gilbert redelig med palestinske dødstall

MIFFs siste artikler om Mads Gilbert

Propagandist for Hamas

I 2019 spurte MIFF: Er det Nils Butenschøn, Mads Gilbert, Lars Gule, Odd Karsten Tveit, Hilde Henriksen Waage, Kåre Willoch, Sidsel Wold eller andre som har gjort mest for å skape det falske bildet av Israel i Norge? Etter at vi hadde mottatt et par tusen stemmer var dommen klar: Mads Gilbert (35,4 prosent) og Odd Karsten Tveit (25,8 prosent) blir opplevd som de verste.

Hva du bør vite om Mads Gilbert 

Mads Gilbert hevder han er for rettferdighet for det israelske folk! Det er ikke det eneste alternative faktum Rødt-politikeren kom med i et intervju med partileder Bjørnar Moxnes i 2017.

Også i mai 2018 kom det feil på feil fra Gilbert.

Medisintidsskriftet Lancet serverte anti-Israel propaganda i årevis. Men så snudde det i 2014. Vil det noen gang snu for Mads Gilbert?

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart